Tenor

Ozvačavanje kondenzatora serije „Tenor

Oznacavanje Tenor

Kućišta kondenzatora, napravljena od pocinkovanog čeličnog lima, belo obojena primenom poliester praha, kao i upotreba prethodno farbanih čeličnih limova, spremni su da se odupru UV izlaganju i korozivnim uslovima.
 
Svaki kondenzator se montira na jak okvir, povećane montažne čvrstine, smanjujući savijanje i garantuje zaštitu lamela tokom instalacije i održavanja. Kućište je dizajnirano sa zasebnim mestom za ventilatore. Protok vazduha je tako homogeno distribuiran na kalem i regulacija pritiska u kondenzatoru je olakšana.
 
Serija TENOR se zasniva na kombinaciji bakarnih cevi i aluminijumskih rebara, posebno dizajniranoj za proces kondenzacije, omogućavajući optimalno odvođenje toplote. Svaki korak proizvodnje obavlja se poslednjom generacijom mašina, koje omogućavaju visok kvalitet kalema.
 
Efikasnost i kompaktnost TENOR kondenzatora su rezultat tehničkih izbora materijala i montažne tehnologije.
 
 

Ventilatori kod TENOR kondenzatora:

Ventilatori su integrisani u visoko efikasne držače koji obezbeđuju smanjenje nivoa buke i povećavaju efikasnost protoka vazduha. Standardni motori su pojedinačno povezani na uobičajeni razvodnu kutiju koja se nalazi sa prednje strane.


 
 Propeleri

Izbrani ventilatori omogućavaju značajno smanjenje buke, uz zadržavanje velikog protoka vazduha. To je rezultat:

Ventilatori fi900

 

Ovde možete preuzeti katalog sa detaljnim karakteristikama